• 100% rundvlees
  • Afhalen of bezorgen
  • Rechtstreeks van de boer

Bestellen

 

Wij hebben een (h)eerlijk verhaal en dat proef je!
Koop bij ons 100% rundvlees, direct van de boer. Puur, vertrouwd en met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Eet smakelijk!

 

Je kunt kiezen voor een gevarieerd vleespakket, een speciaal samengesteld pakket, losse onderdelen en extra's.

Heb je voorkeur voor onderdelen of wil je losse onderdelen bij een pakket bestellen? Geef dit aan bij je bestelling, want wij helpen je graag.
Je mag ook gewoon langskomen op zaterdag tussen 11.00 - 13.00 uur. Onze winkel is nog lang niet klaar, maar de deur gaat alvast los tijdens de afhaaltijden.

Let op: items zijn ook los te verkrijgen in onze boerderijwinkel, binnenkort vind je het assortiment ook weer op onze website.

Vleespakket

 

Het vleespakket 10 kg past in een vriezer lade. De onderdelen zijn per portie verpakt.

Wanneer je weinig ruimte in de vriezer hebt, kun je voor het kleine vleespakket 5 kg kiezen. Uiteraard passen hier niet alle onderdelen in, maar een gevarieerde selectie.


Extra's 

Het vleespakket kan tegen een vergoeding worden bezorgd binnen een straal van 15 km. of je kan het gratis afhalen. Deze keuze maak je bij het afrekenen.
De bestelling kun je afhalen op zaterdag tussen 11.00-13.00 uur, maar ook op afspraak.
Op zondag houden wij rustdag en zijn wij gesloten.

Bij aankoop van een vleespakket, kun je ook extra losse onderdelen bestellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Cadeau & tegoedbon  ~  zelf samen te stellen

 

Verras iemand met een tegoedbon van Eetvandeboer.nl en maak er een leuk cadeaupakket van!

Je kunt aangeven of je een digitale of fysieke tegoedbon wilt ontvangen en voor welk bedrag. Heb je speciale wensen of leuke ideeën? Neem dan even contact met ons op, wij denken graag met je mee.