Recept voor rosbiefmarinade
Eens wat anders proberen op de gourmet? Probeer onze heerlijke rosbief eens met deze marinade. Super lekker en snel klaar.
Ingrediënten
- ± 500 gram rosbief
- 1 kleine halve citroen
- 50ml ketchup
- 50 gram appelstroop
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1/2 teen knoflook
- 1/2 theelepel kaneelpoeder
![](https://primary.jwwb.nl/public/t/w/k/temp-ncitjjhdifwwdyvztfdw/v340cs/f1030e81-65c2-4b64-ad06-286194a213ee-2.webp?enable-io=true&enable=upscale&crop=601%2C601%2Cx150%2Cy0%2Csafe&width=313&height=313)
Voorbereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes (± 1 cm). Pers de sap uit de citroen.
Roer alle ingrediënten door elkaar en doop de plakjes rosbief in de marinade.
Bereiding:
Bak het vlees slechts een paar minuutjes op de gourmet. (In de koekenpan kan natuurlijk ook.)