![](https://primary.jwwb.nl/public/t/w/k/temp-ncitjjhdifwwdyvztfdw/f1030e81-65c2-4b64-ad06-286194a213ee-high.webp?enable-io=true&enable=upscale&crop=697%2C347%2Cx0%2Cy123%2Csafe&width=697&height=347)
Recept voor rosbiefmarinade
Eens wat anders proberen op de gourmet? Probeer onze heerlijke rosbief eens met deze marinade. Super lekker en snel klaar.
Ingrediënten
- ± 500 gram rosbief
- 1 kleine halve citroen
- 50ml ketchup
- 50 gram appelstroop
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1/2 teen knoflook
- 1/2 theelepel kaneelpoeder
![](https://primary.jwwb.nl/public/t/w/k/temp-ncitjjhdifwwdyvztfdw/f1030e81-65c2-4b64-ad06-286194a213ee-2-high.webp?enable-io=true&enable=upscale&crop=313%2C313%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=216&height=216)
Voorbereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes (± 1 cm). Pers de sap uit de citroen.
Roer alle ingrediënten door elkaar en doop de plakjes rosbief in de marinade.
Bereiding:
Bak het vlees slechts een paar minuutjes op de gourmet. (In de koekenpan kan natuurlijk ook.)